Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővítse ki a VirtueMart funkcionalitását marketing és értékesítés automatizálással! A plugint telepítve a megrendelései automatikusan elmentésre kerülnek a kiválasztott MailMaster listában.

A helyes műküdéshez a következő adatok megadása szükséges:

  • API felhasználónév, belépés után a Settings / Integration / API keys menüpontban érhető el
  • API jelszó, belépés után a Settings / Integration / API keys menüpontban érhető el
  • Megrendeléslista azonosítója, amelybe az átadott megrendelések bekerülnek. Belépés után a Lists / Megfelelő lista / Forms / Megfelelő form kiválasztásával a lap alján érhető el (List ID)
  • Megrendeléslistához tartozó űrlap azonosítója. Belépés után a Lists / Megfelelő lista / Forms / Megfelelő form kiválasztásával a lap alján érhető el (Form ID)

A megfelelő adatok megadása és a plugin engedélyezése után a leadott rendelések megjelennek a megfelelő MailMaster listában.

A koponyeg.hu Magyarország egyik legnépszerűbb időjárási portálja, sok funkcióval, térképekkel, előrejelzésekkel. A portál lehetőséget ad arra, hogy úgynevezett "addonok" segítségével időjárási adatokat, illetve hótérképet építsünk az oldalunkba.

Ez a Joomla modul lehetőséget ad arra, hogy a koponyeg.hu portál addonjait Joomla oldalunkba egyszerűen, programozói tudás nélkül helyezzük el.

A modult töltsük le, telepítsük fel, rakjuk megfelelő pozícióba és rendeljük hozzá a megfelelő menüpontokhoz. Kiválasztható a megjelenített addon típusa, mérete, a színsablon és a megfelelő régió

A modul továbbfejlesztés esetén frissíthető a Joomla automatikus frissítési rendszerén keresztül.

View the embedded image gallery online at:
http://joomlaspecialista.hu/bovitmenyeink#sigProGalleriac3b1e79dd5

Az idokep.hu Magyarország egyik legnépszerűbb időjárási előrejelző és közösségi portálja rengeteg funkcióval, térképekkel, észlelésekkel, képekkel, rövid- és hosszútávú előrejelzésekkel. A weboldal lehetőséget biztosít arra, hogy az általuk generált bizonyos tartalmakat saját weboldalunkba beillesszük, ezek az úgynevezett "elvihető tartalmak".

Ez a Joomla modul lehetőséget ad arra, hogy az idokep.hu portál elvihető tartalmait Joomla oldalunkba egyszerűen, programozói tudás nélkül helyezzük el.

A modult töltsük le, telepítsük fel, rakjuk megfelelő pozícióba és rendeljük hozzá a megfelelő menüpontokhoz. Kiválasztható a megjelenített térkép típusa és az időkép doboz esetén megadható a település is.

A modul továbbfejlesztés esetén frissíthető a Joomla automatikus frissítési rendszerén keresztül.

View the embedded image gallery online at:
http://joomlaspecialista.hu/bovitmenyeink#sigProGalleriaab2799efcd

Kompatibilitás: Joomla 1.5, Joomla 2.5, Joomla 3, Joomla 3.1

A plugin lehetővé teszi, hogy a weboldalunkról, blogunkról a moly.hu rendszerébe importált blogbejegyzéseket a moly.hu rendszerén belül "kedvencelni" tudják látogatóink.

Kompatibilitás: Joomla 1.5, Joomla 2.5, Joomla 3, Joomla 3.1

A widget lehetővé teszi, hogy megjelenítsük a moly.hu rendszerében tárolt aktuális olvasmányainkat.

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter