Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfelünk webáruházában több hiba merült fel. Egyrészt a megfelelő shop-beállítások ellenére sem működött a vendégként történő vásárlás, másrészt a sikeres regisztráció esetében sem lehetett bejelentkezni a weboldalra.

A két problémának két teljesen eltérő oka volt, ám mindkettőn sikerült úrrá lenni, így a vásárlók már akadálytalanul adhatják le megrendeléseiket.

Ügyfelünk Joomla 1.0 alapú, ingatlanokkal foglalkozó weboldalt üzemeltet. A kiszolgáló szerver frissítése után több adatbázis-hibaüzenet jelent meg az oldalon, nem működött több funkció.

Az érintett lekérdezések javításával a hibát sikerült elhárítani, a weboldal ismét az eredeti funkcionalitásával működik a frissített szerveren.

Partnerünk weboldalára vírusok jutottak be. A szolgáltató ezeket eltávolította, de a megfelelő védelem hiányában ezek ismét visszatértek. Cégünk elvégezte a szakszerű eltávolítást és megfelelő biztonsági intézkedéseket is tett. Emellett a megrendelő kérésére több domainjének átirányítását is elvégeztük, valamint frissítettük a hírlevélküldő szoftverét is.

Büszkék vagyunk ügyfelünk elismerő szavaira

"Ritkán találkoztam ilyen csapattal, mint az önöké. Gyorsak voltak, korrektek és precíz munkát végeztek. Igazán hálás vagyok érte. Mindenkinek ajánlani fogom önöket."

A www.foldrenges.hu weboldal üzemeltetői kerestek meg minket egy konkrét problémával, amely a weboldalukon található, aktuális földrengéseket megjelenítő térképpel volt kapcsolatos.

A Bushcraft.Co.Hu weboldal tulajdonosa kért fel minket arra, hogy néhány dolgot oldjunk meg az oldalán.

Egy ügyfelünk weboldala vírusfertőzés jeleit mutatta, nekünk jutott a feladat, hogy minél hamarabb eltávolítsuk a kártékony fájlokat és megelőzzük az esetleges későbbi feladatot.

Partnerünk saját gépén, WampServer segítségével fejlesztette oldalát, aminek éles webszerverre emeléséhez kért segítséget.

Viszonteladó partnerünk számára egy magyar és angol nyelven működő, VirtueMart-alapú webáruházon végeztünk el javítási munkákat.

Ügyfelünk részére korábban készített egyedi komponenséhez készült olyan módosítás, amelynek segítségével a Joomla 2.5-nál használt ACL jogosultságkezeléssel felhasználói csoportokhoz egyedi hozzáférési jogosultságokat rendelhetünk.

Kedves ügyfelünk egy olyan kéréssel keresett fel, miszerint a weboldalán két modul nem tud együtt működni.

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter