Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biztonság

Egy weboldal esetében kiemelten fontos dolog a biztonság, hogy az oldalt ne fertőzzék meg vírusok, ne tudjanak adatokat lopni róla, esetleg a látogatók számítógépét megfertőzni.

Megfelelő szakértelem és eszközök hiányában viszont sok esetben nem tudunk ezzel mit kezdeni.

Ilyenkor lehet azzal a jelenséggel találkozni, hogy a weboldalt megnyitva egy piros képernyő tájékoztatja a látogatót arról, hogy fertőzött weboldalra ér. Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy ez rendkívüli mértékben rombolja a weboldal tulajdonosának megítélését.

Hogy ez ne így legyen, biztonsági csomagunkat ajánljuk figyelmükbe.

Ennek keretében elvégezzük a legfontosabb frissítéseket, a tárhely paraméterein, a Joomla! beállításain is úgy változtatunk, hogy a minél kisebb esélyük legyen a kártékony kóddal próbálkozóknak.

A beállítások egy részét bármely tárhelyszolgáltatónál el tudjuk végezni, viszont bizonyos megoldások szerver-szintű hozzáférést kívánnak. Ezeket a szolgáltatónak kell támogatni. Ilyen esetben mindenképpen ajánljuk saját tárhelyszolgáltatásunkat, amely minden általunk alkalmazott technológiát maradéktalanul támogat.

Joomla specialista

Joomla oldalak fejlesztése, javítása, kiegészítők fejlesztése, kompatibilitási problémák megoldása, komponensek, modulok egyéni igények alapján való testreszabása. Naprakész az aktuális fejlesztési hírekben.

Webhely: www.joomla.blog.hu

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter